Renske Natuurlijke Diervoeding biedt een diverse selectie aan natuurlijke kattenvoeding. Renske kattenvoeding bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is van uitstekende kwaliteit.

Wij maken geen gebruik van chemische toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, kleurstoffen, antioxidanten, vulmiddelen, bindmiddelen, vetemulgatoren, sojaproducten, chemicaliën, rundproducten of ook maar iets dat de gezondheid van jouw kat schade kan toebrengen. Verder voegen wij geen zout en suiker toe aan de producten die wij aanbieden. De basis voor onze natuurlijke kattenvoeding is liefde, vers vlees of verse vis en omega-3. Hierdoor is onze natuurlijke kattenvoeding de gezondste keuze voor jouw kat.

Glutenvrije kattenvoeding

Alle natuurlijke kattenvoeding van Renske is gluten- én graanvrij. Mede hierdoor zijn onze producten zeer geschikt voor gevoelige of allergische katten.

Natuurlijke producten voor jouw kat

Renske natuurlijke kattenvoeding is geschikt voor katten van alle rassen. Daarnaast bieden wij kattenvoeding aan voor verschillende leeftijdscategorieën. De vleespercentages in onze producten zijn erg hoog, waardoor onze kattenvoeding naast gezond ook nog eens verrukkelijk is. Onze kattenvoeding is verkrijgbaar in kitten, adult en senior varianten. Zo is er voor iedere kat wat wils!

Renske Natuurlijke Diervoeding biedt de volgende natuurlijke kattenvoeding aan:

Natuurlijke kattenvoeding kopen?

Wil je Renske natuurlijke kattenvoeding kopen? Wij bieden een ruim assortiment aan natuurlijke kattenvoeding. Bekijk onze verkooppunten bij jou in de buurt. Renske Natural Petfood © 2020