Renske Natuurlijke Diervoeding biedt een diverse selectie aan natuurlijke hondenvoeding. Onze natuurlijke hondenvoeding is geschikt voor honden van alle rassen en alle leeftijden.

Onze hondenvoeding is verkrijgbaar in de varianten puppy, adult en senior. Al onze producten zijn glutenvrij en daarnaast bieden we ook een selectie aan graanvrije producten. De basis voor onze natuurlijke hondenvoeding is liefde, vers vlees of verse vis en omega-3.

Al het hondenvoer dat Renske aanbiedt, bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is van zeer hoge kwaliteit. Dat betekent dat er in onze producten geen chemische kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Daarnaast bevat onze hondenvoeding geen chemische antioxidanten.

Glutenvrije hondenvoeding

Alle natuurlijke hondenvoeding van Renske is glutenvrij. Doordat alle Renske hondenvoeding glutenvrij is, zijn de producten zeer geschikt voor gevoelige honden of honden met een allergie. Een hond met een specifieke gevoeligheid voor gluten kan een vorm van kleine darminfecties krijgen als die in aanraking komt met bepaalde soorten gluten. Dit kan weer resulteren in een slechte absorptie, chronische diarree en gewichtsverlies. Renske heeft ook een assortiment aan hondenvoeding dat geheel graanvrij is.

De volgende producten zijn geheel graanvrij:

Natuurlijke producten voor je hond

Natuurlijke hondenvoeding kopen?

Wil je Renske natuurlijke hondenvoeding kopen? Bekijk onze verkooppunten voor een winkel bij jou in de buurt.Renske Natural Petfood © 2020