Renske Natuurlijke Diervoeding is de specialist in verantwoord hondenvoer. Ons hondenvoer is geschikt voor honden van alle rassen.

Naast hondenbrokken voor volwassen honden, bieden wij ook hondenvoer aan speciaal voor puppy’s en senioren. Al onze producten zijn glutenvrij en daarnaast bieden we ook een selectie aan graanvrije producten. Hierdoor zijn onze producten zeer geschikt voor gevoelige honden of honden met een allergie. De basis voor ons natuurlijke hondenvoer is liefde, vers vlees of verse vis en omega-3.

Verantwoord hondenvoer

Al het hondenvoer dat Renske aanbiedt is 100% natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit. Dat betekent dat er in onze producten geen chemische kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Daarnaast bevat ons hondenvoer geen chemische antioxidanten. De dieren die wij gebruiken in onze voeding leven onder natuurlijke omstandigheden en zijn vrij van antibiotica. Onze producten zijn geheel veilig voor je hond. Doordat onze vers vlees maaltijden licht gestoomd zijn, blijven de goede eigenschappen van het verse vlees behouden. Alle schadelijke bacteriën, voor u en uw hond, zijn hierdoor wel uit het product verdwenen. Daarnaast voegen wij geen zout en suiker toe aan onze versproducten. Hierdoor is Renske de meest verantwoorde optie voor hondenvoer.

Producten voor jouw hond

Renske Natuurlijke Diervoeding biedt een diverse selectie aan voer voor je hond, waaronder hondenbrokken, vers vlees en hondenkoekjes. Je kunt eindeloos variëren met onze producten om je hond iedere dag van de week te verrassen. Door ons diverse assortiment, kun je jouw hond vrijwel iedere dag een ander menu aanbieden en zorg je voor een gezonde afwisseling in bouwstoffen voor je hond.

Wij bieden de volgende producten voor honden:

Hondenvoer kopen?

Renske biedt een ruim assortiment aan verantwoord hondenvoer, zoals hondenbrokken, vers vlees en hondenkoekjes. Wil je Renske hondenvoer kopen? Bekijk onze verkooppunten voor een winkel bij jou in de buurt. Renske Natural Petfood © 2020