Klantervaring Super Premium Droogvoer hond

Super Premium Droogvoer hond

Beste mevrouw vd Berg,

Ik zou u graag iets willen vertellen wat ik niet zou geloven als ik het niet onder mijn ogen zou zien gebeuren. Ik heb een kleine Norwich terriër (van toen 11 jaar) genaamd Fietje. Zij krijgt al jaren seniorbrokken van een gerenommeerd merk(naam is niet belangrijk..). De laatste tijd ging Fietje niet meer zo lekker, maar goed, 11 jaar.. dan ga je het toch een beetje aan de leeftijd toeschrijven. Toch zat het me niet lekker, ze at niet goed meer, stond met opgetrokken neus boven haar bakje en slofte dan weer terug naar haar mand met een leeg buikje.

Toch groeide en groeide ze. Ik kreeg vaak te horen dat ik haar niet zoveel moest laten snoepen terwijl ik dat juist al niet deed. Buiten slofte ze sloompjes achter me aan. Wat nog akeliger was was dat ze steeds zo’n jeuk had en dat haar vacht zo achteruit ging, een constant krabbende hond is niet alleen erg zielig maar ook knap irritant, laten we eerlijk zijn.

Op een gegeven moment kreeg ik het idee dat ze harder krabde als ik haar reepjes gedroogde kip had laten snoepen…. Dat gaf me een vaag aanknopingspunt waarmee ik naar de dierenwinkel ben gegaan. Ik heb daar raad gevraagd, gevraagd of het inderdaad zo kon zijn dat Fie niet meer zo goed tegen kip kon (mijn brokjes destijds waren op basis van kip zag ik toen!) Er werd mij toen geadviseerd om de Renske Super Premium seniorbrokken op basis van kalkoen te proberen en wat er toen gebeurde vergeet ik nooit meer! Binnen een week huppelde Fie voor mij uit door de zandweg.. als ik haar bakje wil vullen in de berging vliegt ze uit de bocht zoveel haast heeft ze. Ze eet 2 x daags met een rotgang haar portie op en het rare is, ze wordt slanker! Bovendien krabt ze niet meer, de jeuk is inmiddels totaal weg en de trimster merkte op dat ze in tijden niet zo’n prima vachtje en zo’n rustige huid bij Fie heeft gezien(ik had haar expres niet verteld over wat er speelde)… er is iets gebeurd!

Het is gewoon sneu dat ik het niet eerder in de gaten gehad heb, het dier moet zich al lange tijd niet lekker gevoeld hebben. Vandaag is ze jarig, 12 jaar geworden, maar volgens mij wordt ze jonger in plaats van ouder op het moment.

Ik wilde u dit toch graag laten weten, ik had niet kunnen bedenken dat het verschil zo groot kon zijn.. Fie en ik zijn er beiden heel erg gelukkig mee en hopen er nog een hele tijd van te genieten.