Combinatie Renske Vers Vlees Maaltijden & Super Premium Droogvoer hond

Wat een verschil!! Afgelopen week op de Libelle fair, treffen we een klant die we ook getroffen hadden op de Huishoudbeurs. Ze heeft daar voor het eerst Renske producten meegenomen en is ermee aan de slag gegaan. Nu drie maanden later heeft deze klant ons een voor/na foto toegestuurd. Kijk eens wat mooi!!

Lees verder...

Golddust

Na telefonisch contact te hebben gehad met Renske en de situatie uitgelegd te hebben is ons het advies gegeven om Golddust nr.2 Gedrag/ Stress te gaan gebruiken voor onze Cairn Terrier, Evy.
Evy is nu bijna 11 maanden en heeft een hele lange periode veel gras gegeten en af en toe ook poep van andere honden. Daarbij vonden wij haar wat meer verharen dan wij van onze andere Cairns gewend waren.

Lees verder...

Super Premium Droogvoer hond

Beste mevrouw vd Berg,

Ik zou u graag iets willen vertellen wat ik niet zou geloven als ik het niet onder mijn ogen zou zien gebeuren. Ik heb een kleine Norwich terriër (van toen 11 jaar) genaamd Fietje. Zij krijgt al jaren seniorbrokken van een gerenommeerd merk(naam is niet belangrijk..). De laatste tijd ging Fietje niet meer zo lekker, maar goed, 11 jaar.. dan ga je het toch een beetje aan de leeftijd toeschrijven. Toch zat het me niet lekker, ze at niet goed meer, stond met opgetrokken neus boven haar bakje en slofte dan weer terug naar haar mand met een leeg buikje.

Lees verder...