De kracht van de natuur
In de vijfentwintig jaar dat ik met succes honden fokte, kreeg ik oog voor de rol die voeding speelt in uiterlijk, gezondheid, gedrag en prestatie van honden en katten. Voeding heeft mijn interesse gewekt en ik heb er dan ook studie voor gevolgd en verdiep me nog iedere dag. Eiwitten, vetten en vetzuren zijn heel belangrijk in de voeding, zo werd mij al snel duidelijk, maar fabrikanten maken op dat punt vaak andere keuzes. Ik geloof in de kracht van de natuur om het lichaam gezond te maken en te houden. Daarom ben ik zelf voeding gaan ontwikkelen. Sindsdien leveren wij diervoeding en voedingssupplementen die op deze filosofie gebaseerd zijn. Ik wilde het beste voor mijn eigen honden en katten. En als je je eigen dieren het beste kunt geven, waarom die van een ander dan niet?
Hierin zullen wij ons blijven ontwikkelen om u de beste natuurlijke voeding voor uw hond of kat te kunnen bieden!

Waarom zijn Renske producten zo bijzonder?
Het hoofdingrediënt in zowel onze nat- als droogvoerproducten is vers vlees of verse vis. Dit verse vlees of vis in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie van natuurlijke grondstoffen. Onze hoogwaardige producten zijn op variatie gebaseerd en daardoor perfect te combineren, ook onze natvoerproducten met onze droogvoerproducten. Hierdoor krijgt uw huisdier een gevarieerde, uitgebalanceerde maaltijd van zeer hoge kwaliteit!

Verras uw hond of kat met het menu van Renske Natuurlijke Diervoeding, dat staat garant voor een gezonde afwisseling in bouwstoffen. Met onze producten verwent u uw hond of kat op een gezonde manier. En u krijgt een gezond en levendig dier terug!

Renske